Köpvillkor

Användarvillkor

 1. Webbsidan ”stayinstyle.se” drivs av Aktiebolaget Fridell Ekenstierna (hädanefter ”vi”). Bolaget är registrerat i Sverige och är registrerat för moms och F-skatt. Bolaget har organisationsnummer 559073-0684 och har sitt säte på Vallavägen 6.105, 582 15 Linköping, Sverige.
 2. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor utan att först meddela dig. Ändringarna sker online och kan läsas här. Du som användare är ansvarig för att hålla dig uppdaterad gällande användarvillkoren. Om du använder sidan efter ändringar i dessa villkor, så innebär det att du accepterar de ändrade användarvillkoren.
 3. Du som användare åtager dig att alltid följa användarinstruktioner för webbsidan.
 4. Vi garanterar inte att webbsidan ska vara tillgänglig oavbrutet 24 timmar om dygnet.
 5. Tillgång till webbsidan kan när som helst, utan förvarning, stängas av för dig. Om restriktioner införs för dig personligen, så förbinder du dig att inte använda webbsidan under annat namn.
 6. Vi garanterar inte att webbsidan är kompatibel med all hård- och eller mjukvara. Vi ska ej hållas ansvariga för skador som kan uppkomma på hård- eller mjukvara som resultat av användning av webbsidan.
 7. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera hemsidan utan att delge dig i förväg.
 8. Vi lämnar ingen garanti att information på webbsidan är korrekt. Inom lagens ramar accepterar vi inget ansvar för felaktigheter eller försummelser på webbsidan.
 9. Vi hanterar information om dig i enlighet med vår sekretesspolicy. Genom att använda webbsidan, så godkänner du detta och garanterar att alla uppgifter om dig är korrekta.
 10. Avtal för tillhandahållandet av produkter slutna genom webbsidan regleras genom våra allmänna villkor.
 11. Vi har ingen kontroll och accepterar inget ansvar för innehållet på tredje parts webbsidor som vi länkar till, såvida sidan som länkas till inte drivs av oss.
 12. Härmed ger vi dig ett återkallningsbart, icke-exklusivt och royaltyfritt tillstånd att länka till vår webbsida från din sida. Detta förutsätter att det görs på ett lagligt sätt utan att skada vårt rykte.
 13. Om något av dessa villkor skulle bryta mot svensk lag, så ska dessa separeras och tas bort samtidigt som de övriga villkoren fortfarande gäller.

Sekretesspolicy

Om du har funderingar kring vår sekretesspolicy, så är du välkommen att kontakta oss på kontakt@stayinstyle.se.

När du gör ett konto på webbsidan, så lagrar vi information om dig, såsom namn, adress och e-mail. Dessa personuppgifter används endast av oss när det är nödvändigt. Denna information lagras i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). VI lagrar enbart information om dig då du gör ett konto. Loggar du inte in med ditt användarkonto, så förblir du anonym under hela sitt besök på sidan. Vi förbehåller oss rätten att spara all information du lämnar. Detta för att kunna ge en så bra service som möjligt. Detta innefattar, men är inte begränsat till, överlämning av information till tredje part för att kunna genomföra transaktionen och för att kunna leverera produkten.

Vi lagrar orderuppgifter från alla ordrar, men på grund av säkerhetsskäl, så ger vi inte ut detta till någon. Vill du komma åt uppgifter från dina ordrar, så kan dessa hittas genom att logga in på ditt konto.

Vi förbehåller oss rätten att begära en kreditupplysning i enlighet med svenska kreditupplysningslagen (SFS 1973:1173). Detta om vi går med på att ingå en kreditöverenskommelse med dig och sedan skickar en faktura till dig efter att produkterna levererats till dig.

När du gör ett konto på webbsidan, så anmäler du dig samtidigt till ett nyhetsbrev. Detta går lätt att avanmäla sig från via avregistreringslänken i slutet på nyhetsbrevet.

Du behöver inte acceptera cookies för att använda sidan, men webbsidan kommer inte fungera som tänkt om du inte gör det.

Genom att använda sidan, så samtycker du till denna sekretesspolicy.

Allmänna villkor

”Vi”, ”Stay in Style” eller ”Webbsidan” refererar till onlinebutiken stayinstyle.se. ”Du” refererar till kunden som gör beställningen.

Har du frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta oss på kontakt@stayinstyle.se.

Om Stay in Style och dessa allmänna villkor

Webbsidan stayinetyle.se drivs och förvaltas av Aktiebolaget Fridell Ekenstierna. Företaget är registrerat i Sverige och är registrerat för moms och F-skatt. Aktiebolaget Fridell Ekenstierna har organisationsnummer 559073-0684 och har sitt säte på Vallavägen 6.105, 582 15 Linköping, Sverige.

Genom att beställa en produkt på stayinstyle.se, så accepterar du dessa allmänna villkor.

Du kan när som helst läsa dessa villkor genom att gå in på webbsidan stayinstyle.se och sedan navigera till ”Allmänna villkor”.

Användarkonton

När du registrerar att användarkonto på stayinstyle.se, så lagrar vi dessa uppgifter. Uppgifterna du lämnar kommer endast att användas i syfte att ge dig en så bra upplevelse på webbsidan som möjligt.

Om du lägger en beställning, så är vi inte skyldiga att acceptera beställningen. Vi är inte heller skyldiga att ha ett konstant utbud av produkter tillgängligt på hemsidan.

Om du gör en beställning på hemsidan, så intygar du att du är 18 år gammal eller har målsmans tillstånd.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst avsluta ditt konto på stayinstyle.se.

Avtal

När du bekräftar köpet i det sista steget av beställningen, så binder du dig till att köpa de varor som ligger i din produktkorg.

Vi lagrar orderuppgifter från alla ordrar, men på grund av säkerhetsskäl, så ger vi inte ut detta till någon. Vill du komma åt uppgifter från dina ordrar, så kan dessa hittas genom att logga in på ditt konto.

Leverans

Alla våra varor levereras i samarbete med Post Nord.

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar efter att beställningen lagts. Detta är dock ingen garanti.

Alla leveranser inom Sverige är kostnadsfria.

Ångerrätt

Du har en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar när du handlar på internet. För att returnera en vara, var vänlig att kontakta oss via mail eller brev. Skicka ett mail till kontakt@stayinstyle.se eller ett brev till Stay in Style, Vallavägen 6.105, 582 15 Linköping.

Efter att varan returnerats i oförändrat skick, så kommer pengar sättas in på ditt bankkonto inom 10 arbetsdagar.

Vid en godkänd reklamation, så kommer du att ersättas för returfrakten.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i dessa allmänna villkor. Beställningar som görs innan ändringar påverkas inte av de nya villkoren.